Hieronder ziet u een optie voor een hele mooie weekroute door midden Nederland. U vaart de route linksom. Tegen het einde van uw route passeert u dan het bunkerstation in Woubrugge, waar u het schip af kunt tanken met GTL (vervanger van diesel, veel minder belastend voor het milieu).

De weergegeven route is circa 170km lang. Mocht u 1 week huren, zult u dus gemiddeld 25km per dag moeten varen om deze route te varen. Mocht u dus een dag stil willen liggen, of er is een stremming geen paniek dan heeft u alsnog voldoende tijd om de route af te maken. Gemiddeld vaart u 3-4 uur per dag. Geeft u dus voldoende tijd om ook te recreëren in elke gewenste vorm. 

De weergegeven route kunt u langs Utrecht nemen (stukje langs het A`dam Rijnkaneel en een stukje over het Amsterdam Rijnkanaal, ter hoogte van Maarssen kunt u de Vecht op. De route door het centrum van Utrecht is enkel voor de extreem gevorderde schippers en in het hoogseizoen ten sterkste af te raden. 

Er zijn werkelijk tientallen routes en opties mogelijk. Vraag ons er gerust naar. Wij kunnen u adviseren welke routes mooi zijn voor 2 weken en welke voor 3 weken.